Light Pink Pointer -->

2/16/2014

+Leija.Fi+Heippa!

On yksi asia jota en ole kertonut blogissani. Outo pakkomielle vai onkohan kyse keräilyvietistäni? Kuitenkin, olen aina ollut heikkona toimistotarvikkeisiin. Niin kauan kuin muistan olen keräillyt, vihkoja, terottimia,kyniä,kumeja,mappeja,tarroja,purkkeja,tahmalappuja ja vaikka mitä. Yleensä hankinnat on tullut tehtyä tiimarissa. Nyt kun se pulju on haudattu pitää paikallistaa uusi kohde harrastukselleni.

Kuten aiemmi mainitsin viime viikolla että sain Leijalta upean lahjan. Make over ATK-pöydän kuvatukselleni. Unelma!! Tätä mötikkää on melkein mahdoton saada kauniiksi tai söpöksi kuten toivoisin, mutta onneksi se on mahdollista sentään saada asialliseksi ja käytännölliseksi, se siitä totisesti olikin tuleva!

Valkkasin aika läjän kaikkea. Kaikki oli niin namun näköistä että tuntui tämän pöydän tarvitsevan kaikkea. En osaa sanoa onko lisää tulossa, mutta tässä oli ensimmäinen satsi!Kaksi laatikkoa sisälsivät näin herkullisia namusia.
Meitsillä meni yli tunti kun availin paketteja ja testailin ja räpläilin niitä studiossa. Laatu yllätti ällikällä, mutta kerron tuotekohtaisesti sitten enempi. Elikkä tässä tämä pöytäni ennen kuin sille oli tehty mitään. Kaikki romu hienosti tuolla kaapissa piilossa! Maskuliininen eikös?  Omistan muutamia figuureita ernukaudeltani, enkä tahdo heittää niitä pois. Liikaa tunnearvoa. Ennen kuin saan vitriinin ne tulevat keikkumaan tässä pöydällä alttiina kissoille. 
Saatatte ehkä ihmetellä miksi tuolla on pinkkiä kuplamuovia?
Se oli erikoinen toive, mutta ensimmäinen jonka tuolta halusin.
Se on blogikirpputoria varten koska sinne saattaa piankin tulla lisää juttuja. 

Joka tapauksessa tuo kaikki näyttää niiiiin hyvältä. Herkullinen näky. Tykkäsin miten nuo oli pakattu. Mukana oli tarra, lakritsia ja söpö note jossa kerrottiin kuka paketin pakkasi!Super söpöä!
Mutta tässäpä läheltä mitä paketissa oli!
Kuten arvata saattaa, PINK!!!


Olen varmaan tosi omituinen ihminen, mutta nämä oli niiiin smootteja käyttää. Ihana pehmeä laskeutuminen paperille. Tykkään näistä paljon. Näitä en ole omistanutkaann sitten ala-asteen.
Erikoista koska olisin kyllä aika usein tarvinnut niitä. Noh parempi myöhään kuin ei koskaan.
Omituisin juttu oli noissa saksissa. Mulla tulee aina kädet kipeiksi Fishkarsin saksista kun ne 
on niin kovat. Mutta nämä oli mattaiset ja NIIIIIIIN upeat. Kuulostan pakkomielteiseltä, mutta
noilla saksilla on ihana leikata. Tein paperi lumihiutaleita vaan koska tahdoin leikata jotakin.
Olisi pitänyt ottaa kuva, sotku oli aikamoinen! Mutta jos joku harrastaa kollaaseja niin,
suosittelen noita saksia. Ei takuulla kipeydy kädet ja kunnon teräksen ansiosta paksumpikin
pahvi leikkaa hyvin.Tämä laatikko systeemi on upea. Kuten kuvasta näkyi mulla oli ennen sellanen suomalaisesta ostettu vastaava jossa ei laatikot liikkunu ja se oli niin kevyt että lensi aina laatikkoa avatessa suunnilleen lattialle. Tämä on upea sekä väriltään että suunnittelultaan. Laatikot liukuu itsestään kun vähäsen tuuppaa. Pehmeä hiljainen liike. Aaah, ihana office orgasmi aina kun tuon avaa. Availen sitä päivittäin turhaan vain siksi koska se on niiin ihana! Näitä on pakko saada lisää. 

Ihanat yksityiskohdat ovat tuo ylin laatikko jossa on lokerot. Sain sinne hienosti kirjekuoret, tussit, kortit, cd:t ja pikkusälää. Tila ihme! Mukana tuli myös valkoinen tussi jolla on tarkoitus kirjoittaa noihin pinkkeihin veto-osiin mitä mikäkin lokero sisältää. 

Odotan että joku hyvä käsialainen tyyppi tulee käymään. Oma käsialani on kyllä hyvä ja selkeä, mutta aina tälläisissä erikoistilanteissa tulee ramppikuume ja jälki on pahempaa kuin silloin kun vasta opin kirjoittamaan. Sama kun pitäisi kirjoittaa jollekin synttärikorttia. Sallalla on synttärit ensiviikolla joten hän voi sitten todistaa oman kokemuksensa pohjalta.. Tässä on Leijan oma erikois keksintö. Kuulemani mukaan näitä ei ole missään muualla. Mustia tahmalappuja joihin on erikois kynät joilla voi kirjoittaa viestejä. Nämä on niin upeita! Pitää keksiä mihin laitan niitä esille. Näistä innostuin ihan sikana kun paikan päällä sain ne heti itselleni. Niitä oli paketissa tosi paljon joten niitä riittää kyllä!Toistan itseäni mutta laatu yllätti minut näissäkin. Laatikko ei ole mitään ohutta pahvia vaan päällystetty ja tukeva. Helppokoota nipsujen avulla ja siinä on tukevat kantokahvat. Samalta boxilta on muitakin värejä ja kokoja, mm CD:lle ja DVD:lle.

Purkit olivat tavallista painavempia ja tosi kirkkaita. Harmi että niiden siisteys ei oikein välity pöydälläni kun ovat tummaa puuta vasten. Tämän postauksen tekeminen saa minut harkitsemaan uuden pöydän ostoa.. hitsi...
Tässä täytyy myöntää että luulin valinneeni sellaisen vaahtomuovisen taulun johon voi läiskiä nastoja. Suunnitelmani oli maalata se valkoiseksi. Tämä onkin tarrapintainen taulu johon tarttuu mikä vain paperi. Se on kyllä tosi kätevä. Tällä hetkellä sijaitsee tuossa pöydän yllä johon ei valo paista. Ennen kuin saan tähän lampun tuosta taulusta ei ole hyötyö vielä. Laitoin kuitenkin esimerkiksi noita lappusia ja kirjoitin kaikilla kynillä niihin. Ihana metallin hohto! 

p.s. Luulen kyllä että kiinnitin sen väärin. Ohjeet paketin takana olivat tosi epäselvät. Toivottavasti sivuille tulee ohjeet. Tämän voi siis leikata minkä muotoiseksi tahansa. Olisin leikannut sen pyöreäksi, mutta pelkäsin että monen yrityksen jälkeen kun se viimein olisi pyöreä se olisi liian pieni jopa yhdelle lapulle, joten jätin sitten muotoilut sikseen!Näillä pysyy piste siistinä! Kun on noin iso roskis niin osuu vaikka vähän sivusta heittäisi!

Näin sitten yöhän mennessä oli projekti valmis. Kuten huomaatte pisteeni on kovin pimeä kun olohuoneessa ei ole lamppua. Kaikki sopi täydellisesti. Nyt vain lisään pöydän listalle seuraavat hankittavat asiat:

- PINKKI työtuoli
- Valkoinen alusta
- Lamppu ja vaaleat näppikset ja hiiri.

Ja näin listasta puheen ollen, tässä ovat linkit kaikkiin tämän postauksen tuotteisiin!Koska olette niin ihania ja toivoin teidänkin pääsevät testaamaan näitä ihanuuksia pyysin teille alennuskoodin joka on kesän alkuun asti voimassa! 

Käynnissä on myös paljon arvontoja LEIJA.FI FACEBOOKISSA joten käykäähän tykkäämässä. Voipi olla että uusien bloggaajien etsintä leijan sponsori tiimiin käydään siellä!


Mitäs tuumitte tästä?

No comments:

Post a Comment